Vores historie 

Et fåtal af frugter og grøntsager som agurker, æbler og gulerødder var alt, hvad Jens Johan Ingwersens bedsteforældre solgte, da de åbnede Ingwersen i 1904. Forretningen åbnede på den populære handelsgade Allégade på Frederiksberg. Grønthandleren blev hurtigt en populær forretning, som de lokale ihærdigt brugte, når de skulle handle ind. Forretningen voksede og sortimentet blev derfor udbygget med nye, anderledes grøntsager og frugter. 

 

I tre generationer går grønthandleren i arv i familien Ingwersen. Da barnebarnet Jens Johan Ingwersen går på pension i 2004, overtager den påskønnede medarbejder Claus Muusfeldt direktørposten. 

 

Hvem er vi i dag? 

Meget har ændret sig siden 1904, men vi fastholder en række af de kvaliteter, som virksomheden er grundlagt på. Vi er fortsat en familievirksomhed. I dag er det Casper Muusfeldt, Claus Muusfeldts søn, som sidder for bordenden. Derudover er Helle Muusfeldt, Claus Muusfeldts kone, i bestyrelsen og arbejder med løn og HR. 

Vores viden og erfaring om frugt- og grøntsager er gået i arv siden 1904. Men selvom vi har over 100 års erfaring, så fortsætter vi med at dygtiggøre os, fordi vi ved, at vi aldrig er færdige med at lære og udvikle os. 

 

Vores råvareideologi 

I dag fokuserer vi i høj grad på danske, lokale og økologiske råvarer. Små landmænd som blandt andet Søren Wiuff og Esromgaard, har enestående råvarer, som bliver plukket, smagt og udviklet til jer. Vores mange års erfaring har også gjort os kompromisløse, fordi vi ved, hvad god kvalitet er. Derfor samarbejder vi med en lang række danske gårde, der skræddersyer og tilpasser jeres særlige behov. 

Vi gør en stor indsats for at købe danske råvarer, men vi fokuserer også på kvalitet og smag, og derfor kan du også købe spanske appelsiner, svenske rodfrugter, italienske salater og franske radiser hos Ingwersen. Eksotiske frugter og grøntsager fra verdens afkroge indgår i vores sortiment, fordi vi gerne vil tilbyde jer et bredt udvalg af varer og tilfredsstille alle jeres behov.

I kontrast til da Ingwersen åbnede i 1904, så har vi i dag et kæmpe sortiment af frugter og grøntsager. I vores haller i Taastrup har vi 3000 kvm2 med frugter og grøntsager fra hele verden. Vi importerer grøntsager og frugter, nødder, vanilje, chokolade og krydderier. Vi har smagt os igennem tonsvis af råvarer, så vi kan tilbyde det aller bedste til jer.  

 

Medarbejdere og service

I 1904 var Ingwersen en lille grønthandler med få medarbejdere. I dag er vi mange medarbejdere, der dagligt sørger for at tilfredsstille jeres unikke behov. Vi ved, at jeres behov spænder bredt - og at tid ofte er en afgørende faktor. Derfor tilbyder vi dag til dag levering til alle vores kunder. Afgørende for os er, at I ved, at vi prioriterer at være fleksible, og at vi er villige til gøre, hvad der skal til for at løse alle slags udfordringer. 

Vi er kendt i branchen for at være dem, som man skal gå til, når tiden er knap og udfordringerne store. Og det er vi, fordi vi sørger for at gøre, hvad der skal til for at imødekomme jeres individuelle behov.