Om Ingwersen

 

Ingwersen

                                      

”Grønne råvarer af højeste kvalitet”

Ingwersen frugt og grønt blev grundlagt som grønthandler i 1904 på Frederiksberg og har mere end 100 års erfaring med levering af frugt og grønt. Vi elsker at inspirere til et sundt og grønt bord og har et bredt sortiment inden for årstiden, fra friske bær, sunde snacks, friskpresset juice, nye danske kartofler, vilde urter, rodfrugter i skønne farver til mange andre specialiteter af højeste kvalitet. Vi kræser for detaljen og vil gerne sikre Danmark som et fortsat gastronomisk foregangsland. Vi samarbejder med flere danske og lokale gårde og kan skræddersy og tilpasse alt efter behov. Vi har en bred distribution og er specialiseret i levering af frugt og grønt fra hele verden til landets største kantiner, hoteller, konferencecentre, catering samt de bedste restauranter i Danmark. #spissundt #sundmad #frugtoggrønt

Råvarerne

                                                                          ”Dine råvarer er vores fokus”

 Vi vægter økologiske råvarer højt og har danske og lokale råvarer i centrum. Når du køber økologi, er du med til at skabe et bedre miljø og det vil vi hos Ingwersen, gerne støtte op om. Vi vil også hjælpe med at slippe kreativiteten løs i køkkenet. Derfor traditionelle gode råvarer rejser vi gerne langt efter. Alligevel ved vi hvor vigtigt det er med fornyelse og inspiration. For eksempel skal nye urter der kan forny en ret, hurtigst muligt præsenteres for vores kunder. Vi har alle antenner ude for at finde nye tendenser og produkter, men vi skiller døgnfluer fra succeser.

Det gode samarbejde

”Lykken er gode samarbejdspartnere og det ønsker vi at være for vores kunder”

 Hos Ingwersen arbejder vi for at skabe de bedste rammer, for både kunder og leverandører og dyrker det værdiskabende samarbejde, derfor er vores leverandører nøje udvalgt og bliver ofte evalueret. Der er ikke en frugt eller en grøntsag på vores lager, som ikke har fuld sporbarhed. Vi har ikke lokalt og økologisk som mantra, men vægter det højt, alt for mange fristelser findes kun langt væk hjemmefra, for os er det vigtigste at kunne tilbyde et bredt udvalg af varer og derved tilfredsstille de forskellige behov. Vi arbejder ud fra det rimelige. Vi bliver aldrig de første til at starte en priskrig. Så hellere en kamp om den bedste kvalitet og den bedste service. Med frugt og grønt må man have friske holdninger. Vi kunne sagtens finde billigere salater, men vi skal være garant for vores kunders resultat.

Medarbejdere og service 

                                                                        ”Dag til dag levering og service-gen”

Vi samler kun på folk med ekstraordinært service-gen og tilstræber fleksibilitet og innovation. Vores kunder skal føle at uanset hvem de har kontakt med, så er deres behov i centrum for hvad vi siger og gør. Hos Ingwersen tilbyder vi derfor også dag til dag levering. Sådanne medarbejdere hænger ikke på træerne som danske æbler om efteråret, men de findes. Når vi har fundet de ekstraordinære, så er det vigtigt for os at passe på dem. Ordentlige ansættelses- og arbejdsforhold er en selvfølge hos Ingwersen.