Vi byder Casper Sundin velkommen

Skrevet d. 01-04-2019

Vi er glade og stolte over at kunne byde velkommen til vores nye kollega Casper Sundin i en nyoprettet stilling som Head of Innovation. Casper har første dag hos Ingwersen A/S i dag. Casper kommer fra en lignende stilling hos Estate Coffee. I branchen kender man formentlig Casper bedst for sine evner især inden for dessert og chokolade.

Hos Ingwersen er det vigtigt, at vi kan være med til at sikre Danmark som et fortsat gastronomisk foregangsland. Det gør vi bl.a. ved at sikre, at vi har de bedste medarbejdere på holdet til at servicere og udvikle vores kunder og forretningen.

Casper har tidligere haft ansættelser hos Formel B, Restaurant Niels, Kadeau, Hotel Nordlandet og Søllerød Kro. Med Casper ombord vil det give os mulighed for at komme endnu tættere på vores kunder - og dermed give endnu bedre råd og vejledning om produkter, sæson og især anvendelsen af disse.

Samtidig kan vi også tilbyde ekspertise inden for udvikling af nye produkter, forskellige typer af kurser samt kokkeskole. Vi føler os bedre rustet til fremover at kunne servicere vores kunder på et helt nyt område og niveau.

Har du lyst til at mødes med Casper for at høre mere om ovenstående eller drikke en kop kaffe, så kan han kontaktes på telefon: + (45) 28 583 018 eller e-mail: cs@ingwersen.dk.

Casper Og Casper