Sæt smagen af Bocuse d´Or på bordet

Skrevet d. 11-06-2018

I denne uge finder den indledende europæiske Bocuse d´Or finale i Torino, Italien sted.Vi sponsorerer Bocuse d´Or danmark med råvarer, fordi vi gerne vil biddrag til udviklingen af dansk "gastromi" samt udbredelsen af de danske super råvarer i udlandet. Få inspration til en lille gastromisk oplevelse til bordet i jeres katine, hotel, konferencecenter, restaurant eller catering.

Kenneth Toft Hansen repræsenterer Danmark ved de kommende mesterskaber. I kan følge med og se hvordan Kenneth Toft Hansens har forberedt og klarer konkurrencen her.

#sundmad #spissundt #frugtoggrønt #ingwersenfrugt

Bocuse d´Or arbejder for at bevare Danmarks position på verdenskortet og de støtter de danske kandidater til de internationale konkurrencer. Deres mål er at synligggøre den danske gastromiske kvalitet i råvarene og den danske madkultur. Læs mere her

Kenneth Toft-Hansen og hans kone driver til dagligt Svinkløv Badehotel. Kenneths første udfordring er europamesterskaberne i Italien, han har tidligere for fire år siden være repræsentant for Danmark. Kilde: bocusedor.dk Læs mere her.