INGWERSEN DROPPER FLASKEN

Skrevet d. 08-11-2019

Men vi sørger for at I stadig kan drikke løs!

Ingwersen dropper flasken

Fra 1/12-2019 dropper vi en essentiel del af vores juiceproduktion, nemlig plastikflasken.


I stedet for, får I fremadrettet vores juice i små poser som findes i 0,5 liter og 1 liter. Når du drikker din juice, kan du gøre det med ro i sjælen, for vi sælger resterne videre til produktion af blandt andet marmelader.

Vores nye tiltag reducerer vores plastikforbrug markant, og vi kommer samtidig også til at gøre det nemmere for dig at sortere og genbruge det plastik du modtager.

Selvom vi rigtig gerne vil undgå plastik, så er det utopi at tro at det kommer til at ske foreløbig. I vores dagligdag er vi afhængige af plastik, da det forlænger holdbarheden på vores frugt, grønt, juice og friske urter.
I samme ombæring minimerer det vores madspild markant.

Plastikemballage er i dagens Danmark uundgåeligt – men vi er heldigvis under en rivende udvikling, og i Ingwersen følger vi med på aller-tætteste hold, så når muligheden for at minimere yderligere opstår, står vi klar.

Vi bruger plastik med omtanke og genanvender blandt andet alle vores frugt- og grøntkasser dagligt, ligesom at vi hver dag giver vores overskuds-grønt og frugt til StopSpildLokalt – en lokal organisation som går ind for at afskaffe madspild.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så ring gerne til kontoret på 3646 8877.

Vi håber at I vil tage godt imod vores nye venner!