Nyheder uge 36 2017

Skrevet d. 01-09-2017

Bemærk at vi fremadrettet vil opdele vores nyheder og tilbud, dette betyder i praksis at vi ugentligt sender mail med knaldgode tilbud og på månedsbasis samler op på sæson-nyheder.

Årets første efterårsmåned er i gang, og må det milde vejr forhåbentlig fortsætte. Efteråret bringer heldigvis mange såkaldte efterårsvarer med sig. Torvet bugner i øjeblikket af lækkerier blandt andet findes der mange dejlige danske blomme-  og æblesorter, hvor sæsonen er i fuld gang.

Vi har desværre kæmpe udfordringer med, at skaffe store danske gulerødder. Årsagen er den kølige danske sommer. Det første hold gulerødder, som blev dyrket med fiberdug på sandjord gik ellers fint. Herefter gik man så i gang med at høste de såkaldte sommergulerødder, men disse har ikke vokset sig store nok.

Kvæder kan vi ikke få endnu, så her må vi bede om jeres tålmodighed. Danske ribs og kirsebær er slut og vi er bevæger os generelt mod slutningen af den danske bærsæson. Brombær slutter i næste uge, hvor blåbær og hindbær fortsætter et par uger endnu.

Udover svenske luksus kantareller, som vi tidligere har nævnt, er der nu også superflotte svenske Carl Johan svampe, i sæson. Det er vigtigt at nævne, at disse er en bestillingsvare.

Bemærk at vi fremadrettet vil opdele vores nyheder og tilbud, dette betyder i praksis at vi ugentligt sender mail med knaldgode tilbud og på månedsbasis samler op på sæson-nyheder. Både hvad der er på vej i sæson, og på vej ud af sæson. Vi har valgt at gøre dette for at sikre endnu større fokus på, at finde de bedste tilbud og give jer et solidt overblik over sæsonens råvarer.

#ingwersenfrugt: Husk at I stadig kan se og følge os på vores Instagramkonto.