Nyheder uge 35 2017

Skrevet d. 25-08-2017

Efterhånden som vi kommer længere hen på året, vil der komme andre og flere lækre æble- og blommesorter. Vores danske Clara Frijs pærer er begyndt at få størrelse og er meget sprøde og lækre

Vi nærmer os officielt efterårsmånederne, men det lader dog til, at det gode vejr fortsætter. Hvilket vi selvfølgelig håber. Efterår er traditionen tro også sæson for syltning. Til dette har vi blandt andet danske drueagurker, asier og krondild.  

Den danske frugtsæson er kommet godt i gang. Det drejer sig eksempelvis om danske blommer, som i øjeblikket er af sorten Avalon og danske æbler som er Discovery på nuværende tidspunkt. Ny høst af Belle Boskop æbler er igen landet på lager. Efterhånden som vi kommer længere hen på året, vil der komme andre og flere lækre æble- og blommesorter. Vores danske Clara Frijs pærer er begyndt at få størrelse og er meget sprøde og lækre. Clapps pæren vi havde som standardpære i sidste uge er slut og bliver i skrivende stund erstattet af Conferencepæren.

Danske kirsebær er slut. Det vil være muligt at få canadiske, men forvent dog, at de koster en mindre formue.

Gældende for både hvid- og rødkål, er at vi ikke længere har sommerkål-udgaven. Den nye høst er nu så stabil, at vi ikke længere har gammel høst. Løg med top er slut for i år.

Porrer er nu danske som standardvarer i 5 kg´s sække. Micro porrer fra Søren Wiuff er nu dukket op, husk at dette er en bestillingsvare og ikke kan fås fra dag til dag. Super lækre kålskud 50 stk. pr. pose fra Kiselgården har også ramt vores lager.

#ingwersenfrugt: Husk at I stadig kan se og følge os på vores Instagramkonto. Her bliver der lagt mange spændende nyheder op.